Herfst Nieuwsbrief

x

Herfst

Herfst: de tijd voor romantische wandelingen door het bos. Slenterend door de gekleurde bladeren op zoek naar rust en ruimte. Na een wandeling zoekt u binnen de warmte op met het gezelschap, voor een opwarmertje.
Halderberge heeft voor u een paar fijne opwarmertjes en heerlijke herfstuitstapjes verzameld.

Ommetjes

wandelen in het Pagnevaartbos in Hoeven

Ontdek de natuurgebieden van Halderberge, zoals Het Gastelslaag, het Pagnevaartbos of het Dorpsbos. Voor een korte, maar krachtige wandeling door Bosschenhoofd, Hoeven en Oud Gastel zijn er de ommetjes. Deze ommetjes voorzien in korte wandelingen rond en door deze prachtige dorpen. De wandelroute voert u langs alle hoogtepunten en geeft daarbij een beschrijving. Een overzicht van alle gratis te downloaden wandel- en fietsroutes in Halderberge vindt u hier.

Het Parelpad

Herontdek het historisch hart van Oudenbosch. Het Parelpad is een cultuur-historische wandeling langs alle unieke bezienswaardigheden. De hoogtepunten hebben een gezamenlijk verleden, die nu in het Parelpad herenigd zijn. De wandeling door het historisch hart heeft een grote diversiteit aan verhalen en mogelijkheden. Laat u verbazen over het verleden van Oudenbosch. Het is mogelijk het Parelpad gratis online te downloaden of beleef de voorpret vast met de speciale app .

Wildseizoen

De herfst betekent tevens het begin van het wildseizoen. Binnen Halderberge zijn er diverse excellente restaurants, waar u de nieuwe en verrukkelijke creaties kunt consumeren. Laat u verleiden voor een smakelijke avond.

..en ook

Voor de creatievelingen die al uitkijken naar de knusse knutselmiddagen en avonden, terwijl het buiten regent: is dit iets voor u? Of liever wegdromen bij een goede film op groot scherm? Bekijk dan het uitgebreide filmaanbod. Als laatste een tip voor Halloween...


Houdt u ook al onze facebook pagina in de gaten?

Kunt u dit bericht niet goed lezen klik hier