Lente nieuwsbrief 2016

x
Kunt u dit bericht niet goed lezen klik hier

Lentekriebels in Halderberge

Deze lente zijn er weer tal van spetterende evenementen in Halderberge. Ik breng u hier graag van op de hoogte over wat u kunt verwachten dit voorjaar. In deze nieuwsbrief vertel ik u over de grotere en nieuwe evenementen, maar op onze website kunt u alles over Halderberge ontdekken. U kunt een prachtig voorjaarsvakantie hier beleven.

Sportief & Actief

De komende maanden zijn er heel veel leuke en gezellige sportieve evenementen in Halderberge. Wat dacht u van de sportieve van Zuilichem vlietloop (27 april). Fietst u liever, dan biedt de Fiets4daagse (5,6,7 en 8 mei) u weer vierdagen leuke grote en kleine fietstochten aan. Gaat het om PK's dan moet u zeker eens de grootste truck- en tractorpulling Pulling Gastel (21 mei) gaan bekijken.

Alle sportieve activiteiten kunt u hier overzichtelijk vinden, plan nu vast de vakantie rond één van deze dagen.

Muzikaal Halderberge

Genieten van één van de vele muzikale evenementen kan prima in Halderberge. Of u nu kiest voor de prachtige jaarlijkse uitvoering van de Matthäus passion in de kapel van St.Louis (21 en 23 maart) of een avond vullend programma met Qmusic the Party . (1 april) Je kunt het horen in Halderberge.

Kijk gemakkelijk hier voor alle muzikale evenementen in Halderberge.

Workshops

Halderberge heeft veel creatieve of culinaire workshops te bieden. Wat dacht u van leren hartig brood bakken bij Nobel's Kitchen of een workshop macrofotografie in het Arboretum. Natuurlijk is er voor iedereen wat leuks uit te zoeken. Een middag of avond gezellig samen iets nieuws ontdekken? U vindt alle workshops hier.

Wat gaat u de Paasdagen doen?

Ook rond de Paasdagen hoeft u zich geen dag te vervelen. Lekker en verrassend is het culinaire Ontdekkend Oudenbosch en kijk voor alle evenementen rond Pasen hier.

Nieuws

Dit jaar bieden we meer spetterpret voor kinderen! Nabij het spray-park van Waterspeelpark Splesj komt een kinderbad met fonteintjes van ruim 270 m2 en met een diepte die oploopt van 60 centimeter naar 1,10 meter. Dit zwembad is vanaf 15 mei gereed, maar we hopen eerder.

Informatiepanelen

Ook in het digitale tijdperk blijft het toch fijn om tussen de folders te snuffelen. Daarom zijn er op 18 plaatsen in de gemeente grote folderpanelen geplaatst. U kunt hier praktische informatie, leuke overnachtingsplaatsen of gezellige restaurants vinden. Handig toch?

Natuurlijk zijn er naast de bovenstaande evenementen, diverse leuke en gezellige andere interessante zaken te beleven in Halderberge. Kijkt u eens in onze UITagenda voor het complete en actuele aanbod en zoek een lente dag uit!

Wilt u wekelijks op de hoogte gehouden worden abonneer u dan hier op de weekagenda.