Zomer nieuwsbrief 2015

x

Zomerse aktiviteiten in Halderberge

Deze zomer zijn er weer tal van spetterende evenementen in Halderberge. Wij brengen u graag door middel van deze nieuwsbrief op de hoogte van wat u kunt verwachten deze zomer.

Daylight Dance Festival

Daylight Dance Festival

11 juli 2015: Breda International Airport Bosschenhoofd
Daylight is het 'hardste' festival van de regio West-Brabant en komt dit jaar voor het eerst naar Halderberge. Vier verschillende harde dance stromingen verdeelt over vier verschillende podia. Op dit festival kun je genieten van Hardstyle, Hardcore, Freestyle en Raw-Hardstyle.
Breda Airport leent zich perfect voor een festival als dit, een hele dag jouw favoriete muziek, wat wil je nog meer?
Meer info

De VSV Breda Airshow

29 augustus 2015: Breda International Airport Bosschenhoofd en Dorpskern Bosschenhoofd
De VSV Breda Airshow is het resultaat van een unieke samenwerking tussen studenten van de Vliegtuigbouwkundige Studievereniging ‘Leonardo da Vinci’ en Breda International Airport NV Samen organiseren zij voor de derde keer de veelbelovende airshow. De VSV Breda Airshow 2015 zal wederom veel bezoekers trekken. Op 29 augustus 2015 is Breda International Airport het decor van indrukwekkende demonstraties vanuit allerlei takken van de luchtvaart.

Op, om en boven de runway zal er een airshow plaatsvinden. Het grote evenement is openbaar en gratis toegankelijk, waarbij de orginisatie het doel heeft de vele aanwezige toeschouwers te enthousiasmeren voor de luchtvaart. De airshow zal inzoomen op innovatie in de luchtvaart door de jaren heen.
Meer info Airshow

Midzomerfeesten Bosschenhoofd

Gelijktijdig vindt in Bosschenhoofd de jaarlijks terugkerende midzomerfeesten plaats. Er staat een gezellige braderie, kermis een feesttent, kermisattrakties en er is volop eten, drinken, muziek en straattheater aanwezig.
Meer info Midzomerfeesten Bosschenhoofd

Halderbergse Cultuurmaand

De maand september 2015 in heel Halderberge
Kunst en Ambacht staan centraal in september: de Halderbergse Cultuurmaand.
Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Kunst en Ambacht’ voor zowel de Open Monumentendag als de Cultuurmaand september. Het thema sluit aan bij het landelijk thema voor de Open Monumentendag. Zowel de kunst als het ambacht komen daarmee centraal te staan. Vele Halderbergse monumenten staan open om vrij te bezichtigen. Omlijst met vele leuke en muzikale evenementen is Halderberge deze cultuurmaand nog meer gevuld en de moeite waard.

Smaakvol Halderberge

19 en 20 september 2015: Jezuïtenplein Oudenbosch
Smaakvol Halderberge vorig jaar gemist? of wil je er ook dit jaar gewoon weer bij zijn? Goed nieuws: ook dit jaar zal Smaakvol Halderberge weer plaatsvinden. Laat je inspireren op het gebied van eten, drinken en gerelateerde producten. Ontmoeten in een ontspannen sfeer staat centraal. Laat je verleiden door de creaties van de chefs, onder het genot van heerlijke drankjes. De klanken van live muziek maken de sfeer compleet op het Jezuietenplein tegenover de Basiliek van Oudenbosch. Dit gezellige culinaire evenement vindt plaats op zaterdag 19 september van 16.00 tot 00.30 uur en op zondag 20 september van 12.00 tot 20.00 uur zal dit gezellige evenement plaatsvinden.
Meer info

Natuurlijk zijn er naast de bovenstaande grote evenementen diverse leuke en gezellige andere interessante zaken te beleven in Halderberge. Kijkt u eens in onze UITagenda voor het complete en actuele aanbod en zoek een zomerse dag uit!

Sommige evenementen zijn (nog) onder voorbehoud van afgifte vergunningen. Controleer de website(s) van de organisaties voor de meest actuele informatie.