Zomer nieuwsbrief 2016

x
Kunt u dit bericht niet goed lezen klik hier

In Halderberge is deze zomer weer van alles te doen!

U weet waarschijnlijk wel dat er in Halderberge veel te doen is. Want Halderberge heeft een prachtige bosrijke omgeving, waar wandel-, fiets- en ruiter routes voor u klaar liggen. Onderweg  zijn er leuke bezienswaardigheden. En voor wie het avontuur zoekt, kunt u een proefvlucht maken of parachutespringen. Of  lekker naar het waterpretpark Splesj met de kinderen. 

Neem eens een kijkje op hartelijkhalderberge en u vindt vast wat u zoekt.

Daarnaast zijn er de komende weken nog een aantal speciale evenementen die u misschien niet wil missen. Een goede aanleiding om een bezoek aan Halderberge te plannen! 

Zaterdag 4 juni 13.00 tot 01.00: Sfeerpop Oud Gastel

Sfeerpop Oud Gastel

Houdt u van muziek, dansen en gezelligheid? Kom dan naar Sfeerpop, een gezellig openlucht live show in Oud Gastel. Artiesten die optreden zijn, The Brahms – 3 FM Serious Talent met lekkere, energieke en dansbare muziek zoals ‘Golden’, en de even energieke, creatieve en dansbare Handsome Poets met bijv. ‘Sky on Fire”.Dan hebben we nog .Niels Geusebroek, bekend van de hits 'Take Your Time Girl..' en 'Year Of Summer'. Verder zijn Cookies & Cream nog van de partij: Zij breien naadloos de hotste tracks aan elkaar, tot het feest op zijn kop staat. De band Jeepster,  de volwassen versie van de Backstienkboys, verzorgt onvervalste rock ’n roll. DJ Jerome, ook bekend van 'Sex met die kale’ maakt er er één groot feest van.. Tickets zijn online te bestellen via www.sfeerpop.nl. Kaarten zijn € 19,50 in de voorverkoop.

Zondag 5 juni van 13.00 tot 17.00 u: Open Pleinen Dag in Oudenbosch

Een gezellige middag met kraampjes, terrasjes, natuurschoon, muziek en cultuur. Rondom het Parelpad in Oudenbosch zijn allerlei bezienswaardigheden gratis te bezoeken. De Basiliek, kapel Saint Louis, het Zouavenmuseum,  de Protestantse kerk en het Natuurhistorisch en Volkenkundig museum, het arboretum en de sterrenwacht, de Heemkundige kring en de Breinacademie SINE,  zetten deze middag hun deuren wijd open. Daarnaast is er een brocante markt, speelparadijs voor kinderen, gezellige terrasjes, live muziek (o.a. West Brabants Gemengd Koor,  Het Oudenbosch Mannenkoor en de muziekscholen van Hetty Sponselee, Kunstencollectief en Chiela  Conolly alsmede de gitaarschool van Toon van de Maagdenberg).

Zaterdag 11 juni en zondag 12 juni  van 10.00 tot 18.00: classic Cars & Aeroplanes

Houdt u van klassieke  auto’s en oldtimervliegtuigen, dan moet u dit weekend zeker naar Breda International Airport toe komen. Op en rond het vliegveld (voorheen vliegveld Seppe) kunt u oude auto’s en vliegtuigen  bewonderen, of zelf met uw klassieker meedoen in de Classic Car Rally (zondag, vertrek tussen 11.00 en 14.00 uur.
En als u altijd al een ballonvaart had willen maken, grijp dan uw kans! Op vrijdag 10 juni, zaterdagavond 11 juni en zondagavond 12 kunt u voor 149 euro mee. Meer info: http://cca-seppe.nl/
Of wat denkt u van een rondvlucht met ‘s werelds grootste eenmotorige dubbeldekker, de Antonov 2? Dit kan op zondag en kost 79 euro pp. Meer info op http://classicwings.nl/
Verder kunt u uw hart ophalen bij diverse kraampjes, de kofferbak verkoop en wordt er een tombola met schitterende prijzen gehouden. Voor de kinderen is er een springkussen. Live-muziek geeft er een feestelijk tintje aan.  Op zondag middag tenslotte, tussen 15.00 en 15.30 uur is er een  parade van het Bardahl Sports Car Centre Garage racing team .
De entree is voor iedereen vanaf 7 jaar: € 5,- een familiekaart voor maximaal 4 personen kost  € 10,-.
Meer info ook op Hartelijk Halderberge

Vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni: Weelfeesten in Stampersgat

Een dorpsweekend dat door en voor het volk wordt georganiseerd, waar mensen van ‘buiten’ ook zeer welkom zijn. Vrijdag 24 juni vanaf 20.00 uur een Hollandse avond met regionale artiesten en Dries Roelvink en DJ Ed van Katwijk. Zaterdag vanaf 18.00 uur opkomende bandjes die telkens een optreden van een uur verzorgen, afsluiting met disco. Op zondag vanaf 10.00 uur een Luikse kramenmarkt met 70 kramen, vanaf 14.00 uur presenteren de muziekverenigingen uit Stampersgat zich aan het publiek . Na 18.00 uur staat de Stampergatse band S4U op het programma, en om 20.00 uur volgt een afterparty met disco. Voor de kinderen is er op zaterdag en zondag een groot Lunapark waar ze gratis op kunnen. Op zaterdag en zondag gratis toegankelijk.  

Vrijdag 24 en Zaterdag 25 juni in Oud Gastel: De Verwer en Janssen West Brabant Triathlon

De 32e uitgave van deze Triathlon wordt gehouden op 24 en 25 juni. Zelf meedoen? Er is alleen nog ruimte voor de jeugd en junioren of voor de trio-triathlon. Bij de trio-triathlon doe je met drie personen mee, waarvan telkens één persoon het betreffende onderdeel beheerst. Het gaat niet om het neerzetten van een topprestatie, maar meer om te genieten van de unieke, ontspannen sfeer. En u kunt natuurlijk als publiek de sporters aanschouwen en toejuichen. Het evenement vindt plaats op en rond het Wim van de Broek plantsoen in Oud Gastel.
 
Halderberge biedt natuurlijk nog veel meer. Op www.hartelijkhalderberge.nl vindt u het complete overzicht.  Ook vindt u op deze website de leukste overnachtingsadressen, van bungalow, camping, bed & breakfast tot hotel, groepsaccomodatie of jachthaven. U vindt hier zeker wat u zoekt!