Open Stampersgat Dartstoernooi

Wanneer: 
17 apr 2017 - 10:00
Waar: 
Stampersgat

Open Stampersgat Dartstoernooi

Dartvereniging La Plaza organiseert voor het 6e jaar Open Stampersgat in Zaal La Plaza en Biljart-Dart café Het Pleintje. Dit prestigieuze darttoernooi dat bestaat uit een koppel en singletoernooi heeft landelijke bekendheid door hun goede locatie en prima organisatie.

Dartvereniging La Plaza dat dit toernooi organiseert samen met een aantal vrijwilligers hebben dit toernooi in 5 jaar duidelijk op de kaart gezet van de Nederlandse darttoernooien. Van daar dat er ook veel regionale en landelijke toppers deelnemen. Dit geeft ook het niveau weer van de toernooien en de winnaars die het singletoernooi hebben gewonnen zoals Danny Schellekens 2012 en 2013, Jeffrey Sparidaans in 2014, Wilco Vermeulen 2015 en  Tony Martinez (Belg)  2016 en de verliezersronde werd gewonnen door Darius Labanauskas uit Litouwen. Dit zijn aansprekende namen die het niveau van het darttoernooi weergeven.

De Zaal is open om 10.00 uur en het toernooi begint met een koppeltoernooi, opwarmtoernooi voor de singlewedstrijden, om 11.00 uur dit is gelijk knock-out en het inschrijfgeld is prijzengeld inschrijven kan tot 10.30 uur. Om  13.00 uur begint het singletoernooi en zal er gespeeld worden in poules met winnaars en verliezersronde. De wedstrijden zullen gespeeld worden op 16 vaste banen. Inschrijven kan tot 12.30 uur voor de singlepartijen voorinschrijven kan tot 14 april a.s. via de site van Dartvereniging La Plaza www.laplazastampersgat.com of via 06-40 115 864   Meer informatie over het toernooi kan u vinden op de site van dartvereniging La Plaza www.laplazastampersgat.com. Natuurlijk zijn dartliefhebbers ook van harte welkom om te komen kijken tijdens de toernooien de toegang is gratis..

 

Entree: 
Gratis