De leukste Brabantse evenementen in een overzichtelijke uitagenda.

DEEL DEZE PAGINA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klankconcert

vrijdag 25 september 19:30 - 20:30

Tijdens een klankconcert worden klankschalen, gongen, oceandrum, sjamanentrommel en andere instrumenten gebruikt om jou tot je innerlijke stilte te brengen.

Aangezien ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat en klanken via water voort resoneren zorgen de trillingen van de instrumenten er voor dat iedere cel in het lichaam mee gaat resoneren. De cellen worden op een harmonieuze manier in balans gebracht. Ieder lichaam heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Wanneer er in het lichaam een blokkade zit is de trillingsfrequentie in dat gebied veranderd waardoor bepaalde processen kunnen stagneren. Doordat de klankschalen en andere instrumenten het lichaam in trilling brengen kan het gebeuren dat blokkades los getrild mogen worden en de frequentie meer in balans komt. Je lichaam krijgt een innerlijke massage.
Door de helende klanken helemaal toe te laten, te luisteren naar de klanken en naar de stilte tussen de klanken, kom je in een steeds diepere staat van onstpanning, op zowel lichamelijk, geestelijk als zielsniveau.

Mijn klankconcerten zijn ligconcerten maar als u de voorkeur geeft aan een stoel kunt u dat bij de aanmelding vermelden.

Gegevens

Datum:
vrijdag 25 september
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:
Website:
http://www.yogayanara.nl

Prijzen

€ 12,50
€ 15,00

Locatie

yogacentrum yanara
KOESTRAAT 1
Oudenbosch, 4731SK NL
+ Google Maps