De leukste Brabantse evenementen in een overzichtelijke uitagenda.

DEEL DEZE PAGINA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tivoli Tuin Concerten: Flamenco met Maurice en Paul

zondag 16 augustus 13:30 - 15:30

Brasserie Tivoli, Cultuur Oudenbosch en Visit Halderberge organiseren deze zomer de Tivoli Tuin Concerten. De corona-maatregelen maakten het voor zowel horeca als musici niet makkelijk. Nu de maatregelen worden verruimd zien we onze kans schoon! Laat u verrassen en geniet corona-proof van de heerlijke muziek en steun de horeca en culturele sector!

Vandaag luister je naar een heuse Flamenco Rumba cross over met Maurice Leenaars en Paul Hagenaars! Laat je meevoeren in de ritmes van de Flamenco, Rumba, Jazz en Bossa.

Maurice Leenaars en Paul Hagenaars hebben een lange geschiedenis samen. Zij studeerden in dezelfde periode gitaar aan het conservatorium. Maurice had al op jonge leeftijd besloten flamenco-gitarist te worden maar het conservatorium bood enkel een klassieke opleiding. Paul studeerde eveneens geïmproviseerde muziek (jazz) en regelmatig speelden ze samen. Na het afstuderen vertrok Maurice voor een jaar naar Andalusië waar Paul hem een bezoek bracht met zijn gitaar. Sindsdien is de samenwerking definitief. Diverse muzikale disciplines gaan op natuurlijke wijze samen waarin de geest van flamenco en improvisatie alom vertegenwoordigd is.

16 augustus 2020
Inloop: 13:00 
Aanvang: 13:30 
Pauze: 30 minuten 
Einde: 15:30

Entree: 10,= incl koffie/thee 
Kaartverkoop: Visit Halderberge (online) en bij Brasserie Tivoli

Koop hier je tickets

Wilt u er een compleet uitstapje van maken, reserveer dan alvast uw diner bij Brasserie Tivoli +31 (0)165 726 996.

Gegevens

Datum:
zondag 16 augustus
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Prijzen

€ 10,00

Locatie

Brasserie Tivoli
Jezuïetenplein 33
Oudenbosch, NL
+ Google Maps
Website:
http://www.visithalderberge.com