De leukste Brabantse evenementen in een overzichtelijke uitagenda.

DEEL DEZE PAGINA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop dier schetsen

zaterdag 11 september 11:00 - zondag 12 september 17:00

In het weekend van11 en 12 september is ons museum van 11:00 uur tot 17:00 uur gratis toegankelijk in het kader van de Open Monumentendagen 2021. Deze dagen zijn wij ook onderdeel van de Kunst & Atelierroute. Op onze locatie mogen wij Stef den Ridderontvangen. Stef zorgt voor een prachtige expositie met illustraties en foto's geheel passend bij ons museum. En alsof dit al niet genoeg is, geeft Stef ook nog gratis workshops! 

Tijdens de workshop, die 45 minuten in beslag zal nemen, leert u een dier te schetsen. Dit dier zal een object uit de collectie van het museum zijn, speciaal neergezet om na te tekenen. Bij aanvang van ieder uur (11:00, 12:00 etc.) is er plaats voor vier personen, deelname is voor jong tot oud. De workshop heeft een open inloop, u kunt niet van tevoren reserveren. Zo krijgt iedereen die langskomt een kans om mee te doen. Mocht een uur al vol zitten, de Kunst en Atelierroute heeft een uitgebreid programma waarmee u de tijd kunt overbruggen.

Voor een klein bedrag kunt u een kopje koffie of thee drinken. Ook zal Stefs Grote Neuzenboek, een prachtig geïllustreerd kinderboek over neuzen en geuren in het dierenrijk, verkrijgbaar zijn voor het speciale bedrag van maar 10 euro.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 11 & 12 september!

Gegevens

Begin:
zaterdag 11 september 11:00
Einde:
zondag 12 september 17:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.nvmoudenbosch.nl

Prijzen

€ 0,00

Locatie

NVM Oudenbosch
Markt 30a
Oudenbosch, NL
+ Google Maps
Website:
http://www.nvmoudenbosch.nl