• Nederlands
  • English
  • Deutsch

De 7evende Hemel

Lunch & Borrelcafé  in het centrum van Hoeven. Op de lunchkaart staan  soepen, salades, vers belegde broodjes, diverse pasta's, sate met brood of aardappeltjes uit de oven enz.  Je kunt hier ook broodjes e.d. bestellen om mee te nemen. In de zomer is de 7evende Hemel ook een ambachtelijke ijssalon en serveren ze roomijs, sorbetijs, maar ook suiker- en melkvrije ijssoorten op basis van vers fruit. Ruime lunchkaart en ook alcoholische kaart, diverse tapas. Ook voor een lekkere en betaalbare maaltijd kunt U bij ons terecht of voor het afhalen van diverse broodjes en pasta. De 7evende Hemel beschikt ook over een mobiele ijskar en doet aan catering. Tijdens het winterseizoen is er iedere 1e zaterdag van de maand Live Muziek, met gratis toegang.

Iets te vieren?? Feestje, bedrijfsborrel of jarig? Naar u wensen eventueel met drankarrangement en hapjes p.p va. € 22,50 of per consumptie diverse opties zijn mogelijk, feestje met de familie, vrienden of collega’s!
Bij ons kunt U ook terecht voor een gezellig feestje van ca. 20 – 75 personen. Diverse mogelijkheden voor uitgebreide luxe of eenvoudige warme en koude buffetten, tapas / hapjes. Heel het jaar door hebben we een kleine kaart met de heerlijkste vers belegde broodjes, salades, tapas en meer. In het zomerseizoen hebben we de lekkerste smaken huisgemaakt vers bereid js in de vitrine. We hebben een ruime bierkaart en andere alcoholische dranken en ook cocktails, en maken we de lekkerste koffiespecialiteiten waar je echt van kunt genieten, kom je ook snel proeven.

Openingstijden: 
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11:00 - 17:00 uur
Donderdag: 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 11.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 17.00 uur

Zomers tot 20.00 uur en uitlopend

terras
oplaadpunt
darten
wifi
workshopruimte
rolstoeltoegankelijk
vegetarisch
hondvriendelijk
kindvriendelijk
parkeervriendelijk
reserveren gewenst
De 7evende Hemel in Hoeven
Overige informatie: 

Keuken: Internationaal, Italiaans, Mediteriaans en Doevese Dorpshap. Terras: Terras op het zuiden, ongeveer 40 tot 60 zitplaatsen, er is evt. terrasverwarming, zodat u ook in het voor en naseizoen lekker buiten kunt genieten. Parkeren: Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid tot bij de deur. Toegankelijkheid: Ruime brede toegang voor mindervaliden. Dieet/ vegetarisch: Vele smaken ambachtelijk ijs glutenvrij, en ook suiker en melkvrije ijssoorten. Honden: Honden zijn welkom op het terras, voor vers drinkwater wordt gezorgd. Roken: Verwarmd buiten roken onder de overkapping. Workshopruimte: in overleg.

De 7evende Hemel | Sint Janstraat 60 | 4741 AR | Hoeven