• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Fiets - en wandelroutes

Fiets - en wandelroutes Halderberge

Halderberge is omringd door uitgestrekte polders buiten de grote steden. Wil je flink wandelen of fietsen, dan zijn er grote natuurlandschappen in de directe omgeving: de Brabantse Wal en de Biesbosch. Blijf je in de buurt om te genieten van de vergezichten, struinen door de bossen of te fietsen van themaroutes langs bijvoorbeeld de veldkapelletjes: de ‘heilige huisjes’ route? Op de routes vind je een gezellig terras voor een welverdiende pauze. Het fraaie Arboretum Oudenbosch beschikt over een bijzondere collectie aan planten en bomen.

 

Nieuw fietsnetwerk Halderberge


Wij werken aan een nieuw fietsnetwerk in de regio West-Brabant. De borden met de teksten "centrum" en "richting fietsnetwerk" zijn vervangen door ruim 100 extra knooppunten om de fietsers nog beter door het Brabantse land te laten fietsen. Ook zijn er diverse nieuwe routes bijgekomen. Tot slot worden in 2017 alle fietspanelen vervangen en voorzien van een actueel kaartbeeld.

De werkzaamheden zijn gefaseerd uitgevoerd en hebben afgelopen maanden plaatsgevonden. In West-Brabant zijn alle informatiepanelen voorzien van tijdelijke stickers met daarop het nieuwe netwerk. Deze stickers zijn aangebracht op de panelen. Op deze website kun je ook de werkzaamheden volgen en je route digitaal plannen via www.visitbrabant.nl/nl/routes/fietsen.

Fiets - en Wandelroutes Hartelijk Halderberge
Fietsknooppuntenroute Halderberge