• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Handige downloads

Actuele agenda op uw eigen website

Waarom zelf nog een agenda bijhouden op uw website, als dat gedaan wordt door ons? Hartelijk Halderberge geeft een rss-feed uit, waarvan iedereen gratis gebruik mag maken. Het voordeel van deze feed is dat u eenvoudig een widget (evt. aangepast in uw huisstijl) op uw website kunt plaatsen. Op dezelfde manier wanneer u bijvoorbeeld een widget met de weersverwachtingen plaatst op uw website. Komt u hier niet aan uit, dan kunnen ook wij voor u de plaatsing regelen. Onderaan deze pagina ziet een voorbeeld hoe het er op uw website zou kunnen uitzien.

Verder is er ook een feed beschikbaar voor alle nieuwsberichten die op deze website geplaatst (gaan) worden. Deze vindt u middels onderstaande link:

PDF

We zijn er nog hard mee bezig, maar binnenkort kun je hier het evenementenoverzicht van de huidige en de komende maand downloaden als pdf-bestand. Wilt u voor deze tijd toch graag een printbaar overzichtje ontvangen van evenementen van een bepaalde periode? Neem dan gerust contact met ons op, dan sturen wij u die graag toe.

Meer handigheidjes voor ondernemers binnen de recreatieve sector

Via dit formulier kunt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot uw locatie: horecagelegenheid, museum, winkels e.d. Bent u net gestart in Halderberge? Dan kunt u uw organisatie ook aanmelden met ditzelfde formulier.

Teruglinken

Bent u na uw bezoek aan onze website van mening dat het een waardevolle bijdrage is aan de toeristische informatievoorziening voor de gemeente Halderberge? Wij stellen een link (terug) naar www.hartelijkhalderberge.nl erg op prijs! Bovendien versterken deze relevante links naar elkaar onze gezamenlijke aanwezigheid op het Internet! Indien gewenst kunt u hiervoor het logo uit de download onderaan de pagina gebruiken.

Suggesties

Mocht u ontdekken dat er iets ontbreekt of heeft u een leuk idee om verder uit te breiden? Geef het aan ons door en wij gaan kijken wat mogelijk is. Samen maken we de website!

Voorgevel gebouw Saint Louis in het donker
parachutespringen in Bosschenhoofd
doorkijkje kermis naar de haven in Oudenbosch