• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Inlog aanvragen

De Uit Agenda van deze website kunt u zelf aanvullen met uw eigen activiteiten. Hoe meer mensen actief plaatsen, des te groter wordt de interesse voor de bezoekers. Help mee om de agenda compleet te houden en plaats uw evenement. Zo krijgt u ook gratis meer publiciteit en meer bezoekers. Voor sommige evenementen heeft u een vergunning nodig. Deze website is alleen bedoelt voor promotie van uw evenement en staat los van de gemeente Halderberge qua vergunningen.

Wanneer u ook drukwerk gaat maken van uw evenement, voorzie dit dan altijd van het Hartelijk Halderberge logo. Zo draagt u bij aan de bekendheid van uw gemeente. U kunt het logo hier downloaden.

Om evenementen of andere recreatieve activiteiten binnen de gemeente Halderberge toe te kunnen voegen, dient u te beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kunt u aanvragen door een e-mailtje met uw naam en organisatie/bedrijfsnaam te sturen naar info@hartelijkhalderberge.nl met daarin het verzoek voor de inloggevens om evenementen toe te kunnen voegen.

Een evenement is een éénmalig of jaarlijks georganiseerde gebeurtenis, (openlucht)manifestatie, (thema)dag of week. De datum is hiervan bekend.

Eeen arrangement is een georganiseerde gebeurtenis, workshop of rondleiding die te reserveren is en niet aan een vaste datum gebonden is.

broeders en paters voor de Basiliek in Oudenbosch