• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Brouwerij t Meuleneind

De oorsprong van onze brouwerij ligt in het Zeeuwse Westkapelle. Opgegroeid als boerenzoon verbaasde we ons over de uitgestrektheid van de graanvelden, die elk jaar in Augustus opgegeten worden door enorme dorsmachines. Hoe het geoogste graan zijn weg vervolgde en middels diverse processen z’n weg vond in de voedselketen heeft ons altijd geïnspireerd. De liefde voor bier en het ontrafelen van het mysterie rond het brouwproces bracht de verbinding tussen het groeien en bloeien op de Zeeuwse velden en het Brabantse genieten.

Naast ons paradepaardje het Halderbergs blondje waarmee we al langer op markt zijn, hebben we onlangs ons pallet uitgebreid met een trippel, dubbel en een weizen, we zullen stap voor stap ons pakket uitbreiden met grondstoffen en hulpmiddelen voor het brouwen van prachtig bieren voor en door collega (hobby)brouwers.
Om een zo groot mogelijk spreidingsgebied te hebben, richten we onze website in als webshop. We hopen dat U veel plezier mag beleven van de aangeboden producten.

Mocht U een product missen, wat U beslist wil aanschaffen laat het ons weten, we kunnen U zeker van dienst zijn. Verder kunnen we voor U of Uw bedrijf een geheel eigen biertje brouwen wat we voorzien van een samen met U ontworpen etiket.

Openingstijden: 
Maandag: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag:    Gesloten
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten
Halderbergs Bier
Brouwerij t meuleneind | Moleneindsestraat 21 | 4741 RG | Hoeven