• Nederlands
  • English
  • Deutsch

De Plukkerij

Een pluktuin met wel 40 soorten bloemen waar u zelf uw boeket bloemen mag plukken. Zo staan er bv. dille, cosmea, dahlia, korenbloemen, zinnia, salvia, lathyrus en siergrassen; vooral soorten die u niet bij de bloemist zult vinden. Met de oogst uit eigen tuin worden zelf producten gemaakt zoals: jam, sap, siroop, chutney en kruidenazijn. In Het Koffiehuisje bij De Plukkerij kunt u deze producten kopen, maar let op want het aanbod is variabel en de voorraad beperkt! Voor een zelfgeplukt boeket bent u tussen de € 2,00 en €10,00 kwijt. Buiten het bloeiseizoen bieden zij ook leuke workshops aan.

Openingstijden: 
De pluktuin is geopend tijdens het bloeiseizoen van 6 juli tot 5 oktober. In de topmaand augustus zijn de openingstijden ruimer: U kunt dan altijd even bellen of kijken of het bordje "open" aan het hek hangt.
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 - 16.00 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten
Pluktuin de Plukkerij Bosschenhoofd
Overige informatie: 

Vanaf Breda, Roosendaal: 

Neem afslag 21 vanaf de A58 (Rucphen/ Bosschenhoofd). Einde afrit rechtsaf richting Bosschenhoofd. Na 70 m op de rotonde rechtdoor. Sla na 450 m linksaf, direct na de spoorwegovergang. Dit is de Margrietstraat. Na ca. 600 m vindt u De Plukkerij aan uw linkerhand.
 
Vanaf Rotterdam, Oudenbosch: 
Neem afslag 22 vanaf de A17. Sla linksaf richting Oudenbosch (N641). Ga rechtdoor op de rotonde. Sla rechtsaf de Molenstraat in. Alsmaar rechtdoor rijden, ca. 4 km. In Bosschenhoofd vlak voor de spoorwegovergang rechtsaf slaan de Margrietstraat in. Na ca. 600m is De Plukkerij aan de linkerkant van de weg.
De Plukkerij | Margrietstraat 27 | 4744 AJ | Bosschenhoofd