• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Over Hartelijk Halderberge

Over Hartelijk Halderberge

Wij zijn een initiatief voor Toerisme Halderberge. Hartelijk Halderberge is dé toeristische en recreatieve service voor Halderberge en geeft antwoord op de vraag: ‘Wat is er in de buurt te doen?’ Het crossmediale platform biedt een overzicht van bioscopen, theaters, musea, podia, evenementen, dagjes uit en restaurants in Halderberge.

Missie Hartelijk Halderberge

Hartelijk Halderberge wil graag meer toeristen aantrekken en de leefbaarheid van Halderberge vergroten door het ruime aanbod aan activiteiten te bundelen en te verspreiden. Alles over uitgaan, cultuur, eten en leuke activiteiten doen. Hartelijk Halderberge wil iedereen inspireren om van het leven te genieten. Hartelijk Halderberge weet wat er te doen is in de kernen Stampersgat, Oud Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd en Oudenbosch en deelt dit op een eenvoudige en toegankelijke manier voor jong en oud. Door het vrij toegankelijk kunnen plaatsen van evenementen door ondernemers en burgers, heeft Hartelijk Halderberge een breed draagvlak. Met hét crossmediale platform geeft Hartelijk Halderberge 24/7 antwoord op de vraag: “Wat kunnen we vandaag beleven?”

 

Visie hartelijk Halderberge

Hartelijk Halderberge is de website op het gebied van recreatie in Halderberge. Door de samenwerking van professionele partners en door de mogelijkheid van gratis plaatsing door alle inwoners van Halderberge van voor iedereen toegankelijke evenementen wordt HartelijkHalderberge een begrip in Nederland op het gebied van uitgaan. HartelijkHalderberge wil mensen voorzien van achtergrond informatie via web en Social Media. HartelijkHalderberge is een website waar de gebruiker optimaal bediend wordt met informatie op het gebied van uitgaan en evenementen in Halderberge.

Social Media

De medewerkers van Hartelijk Halderberge zijn ook actief op Social Media. Wekelijks worden er tips of het laatste nieuws gepost op de Twitter- en Facebookpagina van Hartelijk Halderberge. Daarnaast verstuurt de redactie periodiek een gratis nieuwsbrief met tips voor de komende periode. Ook diverse films en vlogs zijn te vinden op You-Tube. Kijk onderaan het scherm voor de icoontjes die u naar onze Facebook- en Twitterpagina brengen!

Informatie panelen

In de gemeente zijn op 18 locaties momenteel informatie panelen geplaatst. Hierin kunt u uw eigen brochure laten plaatsen. Maandelijks worden de panelen voorzien van nieuwe folders en aangevuld met de bestaande. U kunt uw brochure/flyer aanleveren bij Toeristisch informatiepunt Station Oudenbosch. Wij zorgen dan dat ze over heel Halderberge worden verspreid.

Opening Parelpad op jezuietenplein Oudenbosch