• Nederlands
  • English
  • Deutsch

De Overgang, en nu?

Wanneer: 
16 apr 2018 - 14:00 tot 15:30
Waar: 
Oudenbosch

De Overgang, en nu?

Wat is de overgang precies? Welke klachten kun je krijgen en wat kun je eraan doen? Op maandagmiddag 16 april en vrijdagavond 20 april geeft Florence Gaillard, coach en trainer voor vrouwen van 40-55 in de  Bibliotheek VANnU in Oudenbosch een gratis informatiebijeenkomst over de overgang.

De bekendste en eigenlijk de enige officiële overgangsverschijnselen zijn het onregelmatig worden van de menstruatie en opvliegers. Vrouwen weten wel beter, onregelmatig zijn en opvliegers zijn echt maar twee van de vele verschijnselen. Wat valt er nu allemaal onder overgangsverschijnselen? Kom naar de informatiemiddag en doe de test en kijk hoeveel verschijnselen jij herkent.

Wil je meer weten over de overgang, een cursus doen waarin je leert hoe je op een goede manier met klachten om te gaan en hoe je je veel beter kunt gaan voelen? De informatiemiddag is een kennismaking waarna je kunt inschrijven voor de eerstvolgende cursus in de bibliotheek van Oudenbosch.

Kom dus maandag 16 april 2018 van 14.00 tot 15.30 uur of vrijdag 20 april van 19.00 tot 20.00 uur naar de Bibliotheek VANnU, Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De informatiebijeenkomst is gratis toegankelijk. Graag aanmelden op oudenbosch@bibliotheekvannu.nl

Entree: 
De informatiebijeenkomst is gratis toegankelijk. Graag aanmelden op oudenbosch@bibliotheekvannu.nl