• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Expositie Anita Bosker

Wanneer: 
18 mei 2018 (Hele dag) tot 9 jul 2018 (Hele dag)
Waar: 
Oudenbosch

Expositie Anita Bosker

Creatieve fotografie Anita Bosker is gevestigd in Oud-Gastel en wordt gerund door Anita. Ze voelt zich in hart en nieren verbonden met de natuur en alles wat er mee samenhangt en maakt hier graag schilderachtige foto’s van.

Als kind was ik altijd al buiten te vinden. Maar 13 jaar geleden met het verhuizen naar het buitengebied van Oud Gastel, ontdekte de charmes van het platteland. Ik kreeg steeds meer oog voor de natuur en ontdekte fotografie om dat in beeld te brengen. Zo ontdekte ik de kunst om mijn foto’s te laten spreken met vallen en opstaan. Dat proces is mooi en mijn opgedane kennis wil ik graag delen. Dat doe ik in workshops en cursussen. Mijn grootste passie is macrofotografie. Daarnaast fotografeer ik landschappen en houd ik van straatfotografie. Ik gebruik hiervoor mijn intuïtie en laat mijn fantasie rijkelijk stromen. Bewerken van mijn foto’s doe ik niet, maar ik verfijn ze wel in de nabewerking.

De natuur is in mijn beleving één groot decor, en ik wilde die schoonheid terug laten komen in mijn foto's. Daarvoor moest ik wel in de stof van fotografie duiken. Er bleek dat er nog veel te doorgronden was. Ik ben zeker geen techneut en wil dit ook niet worden. Om plezier te houden in fotograferen heb ik de theorie voor mezelf zo simpel mogelijk gemaakt. Dat probeer ik door te geven in mijn workshops. Het aanleren van creativiteit om mooie sfeervolle foto’s te leren maken vanuit je intuïtie staat centraal in de workshops. Mijn workshops worden persoonlijk, doordat er vooraf contact is met de deelnemers. De leervraag en het leerproces staan op deze manier centraal en er ontstaat een unieke workshop, eentje op maat. Je leert te werken om sfeer in je foto’s te krijgen, en ga je mee op pad, dan heb je de garantie dat je met nieuwe inspiratie naar huis gaat!

Ik fotografeer ook in opdracht en verkoop mijn werk voor aan de muur voor uw bedrijf, instelling of gewoon privé. Regelmatig verzorg ik exposities, presentaties voor fotoclubs. Ontdek mijn werk op www.anita-bosker.nl Voor contact mail je tr.bosker@home.nl

Entree: 
Gratis