• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Herfst kindermiddag

Wanneer: 
17 okt 2018 - 13:30 tot 16:30
Waar: 
Oudenbosch

Herfst kindermiddag

Op woensdag is de herfstkindermiddag in het Arboretum Oudenbosch. Deelnemende kinderen mogen alle opdrachten doen, maar het is niet verplicht. Er kan o.a. geknutseld worden. Je zintuigen moet je gebruiken, en een herfststukje kun je maken. Er zijn nog diverse andere opdrachten. Bij de grot zijn er vuurkorven en kun je smullen, en wat drinken. Alle opdrachten worden begeleid door onze vrijwilligers. De wat oudere basisschoolkinderen kunnen alleen rondlopen, maar jonge kinderen hebben begeleiding nodig van een volwassene.
De kinderen kunnen starten tussen 13.30 en 15.00 uur. Vanaf 16.00 uur kunnen kinderen afmaken waar ze mee bezig zijn, en om 16.30 uur wordt de middag afgesloten.
Als het erg slecht weer is, worden de opdrachten zoveel mogelijk aangepast. We adviseren om degelijke schoenen en praktische kleding aan te doen. Het is handig om een (plastic) tas mee te brengen voor alle spulletjes die je mee naar huis gaat nemen.
 

Entree: 
Volwassenen en kinderen betalen € 2,50 euro entree. Volwassenen met jaarkaart hebben gratis toegang, hun deelnemende (klein)kinderen betalen € 2,50.