• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Kapelconcert: Cugnon Consort 13 januari 2019

Wanneer: 
13 jan 2019 - 15:00 tot 17:30
Waar: 
Hoeven

Kapelconcert: Cugnon Consort 13 januari 2019

Strijkensemble Cugnon Consort

Het Cugnon Consort is een nieuw ensemble, dat is ontstaan uit het Cugnon Project. Het ensemble bestaat uit enthousiaste en bekwame musici, die vaak ook eerder hebben deelgenomen aan het Cugnon Project. Het heeft zijn basis in Utrecht, speelt met een wisselende bezetting van ongeveer zeven tot twintig spelers en speelt barok tot en met modern repertoire.

In het voorjaar van 2012, via via bij elkaar gekomen in een mooi kasteel in België, in het dorpje Cugnon, ontmoetten conservatoriumstudenten en professionele musici, vaak met hun gezin, elkaar om muziek te maken. Een week lang eindeloos musiceren in de verschillende kamers van het kasteel, en in de dorpjes eromheen. Zelf eten koken, en de keuken opruimen. Er groeit een gemeenschappelijk gevoel, waarbij een ding centraal staat: de liefde voor de muziek.

De studenten trekken zich aan de professionals op, die zich op hun beurt door de jeugd laat inspireren. Een unieke situatie die fantastische concerten oplevert. Dit zetten ze in Utrecht en tijdens ons jaarlijkse festival in de Heische Hoeve te Heeswijk Dinther voort. Stichting Cugnon Project wil jong muzikaal talent een podium te geven temidden van professionele musici. Tegelijkertijd willen ze de liefde voor muziek delen met publiek door concerten en projecten te presenteren van hoog niveau.

De artistieke leiding van het Cugnon Project is in handen van Chris Duindam.


Vergeet niet het speciale 3-gangen concertmenu te reserveren bij Brasserie Bovendonk. Op vertoon van je concertkaartje dineer je na afloop van het concert voor € 17,50! Klik hier voor meer informatie. Reserveren kan telefonisch: 0165-507550 of per mail: info@bovendonk.nl

Entree: 
€32.50 per persoon inclusief consumptie na afloop. Kinderen t/m 18 jaar hebben GRATIS toegang onder begeleiding van een betalende volwassene. Kaarten voor dit concert worden ook verkocht aan de deur van de kapel!