• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Kapelconcert: Quirine Viersen & Thomas Beijer 14 april 2019

Wanneer: 
14 apr 2019 - 20:15 tot 22:15
Waar: 
Hoeven

Kapelconcert: Quirine Viersen & Thomas Beijer 14 april 2019

Quirine Viersen & Thomas Beijer

Een intiem concert van celliste Quirine Viersen en pianist Thomas Beijer. 

Celliste Quirine Viersen is één van ’s werelds meest vooraanstaande muzikale persoonlijkheden. Met haar intense, uitdrukkingsvolle en virtuoze spel is zij erin geslaagd collega’s, pers en publiek van haar grote muzikaliteit te overtuigen. Ze speelt wereldwijd op de grootste podia – maar houdt het ook graag klein en intiem. Dat doet ze vandaag met Thomas Beijer, die door Klassieke Zaken onlangs een ‘briljant pianist’ werd genoemd. Deze jonge pianist en componist wordt geprezen om zijn excellente techniek en artistieke integriteit. Met het winnen van het YPF Nationaal Pianoconcours 2007 plaatste hij zich aan de top van een nieuwe generatie jonge pianisten in Nederland.

Programma

Beethoven, L. van: Variaties voor cello en piano Bei Männern WoO46
Janacek, L.: Pohadka (Fairy Tale), JW7/5 (1910 (rev 1923))
Mendelssohn, F.: Cello sonate nr.2 in D groot op.58


Vergeet niet het speciale 3-gangen concertmenu te reserveren bij Brasserie Bovendonk. Op vertoon van je concertkaartje dineer je na afloop van het concert voor € 17,50! Klik hier voor meer informatie. Reserveren kan telefonisch: 0165-507550 of per mail: info@bovendonk.nl

Entree: 
€32.50 per persoon inclusief consumptie na afloop. Kinderen t/m 18 jaar hebben GRATIS toegang onder begeleiding van een betalende volwassene. Kaarten voor dit concert worden ook verkocht aan de deur van de kapel!