• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Kapelconcert: Trio Koch 7 december 2018

Wanneer: 
7 dec 2018 - 20:15 tot 22:30
Waar: 
Hoeven

Kapelconcert: Trio Koch 7 december 2018

Trio Koch

Trio Koch is een familieaangelegenheid met vader Philippe en dochter Laurence op viool en zoon Jean-Philippe als pianist. Trio Koch verkent het originele en weinig uitgevoerde repertoire voor deze bezetting van twee violen en piano, met muziek van alle tijden: van de grootmeester van de barok, J. S. Bach, en de klassieke grootmeester W. A. Mozart over de modernistische Moszkowski, Martinů en Bartók tot de 20ste-eeuwse Sjostakovitsj en Milhaud.

Het Trio Koch is gelauwerd als de Luxemburgse Classical Music Export Artist of the Year in 2016 en trad op in Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Japan. Het publiek is keer op keer getuige van de passionele bevlogenheid en muzikale empathie die de familie Koch uitstraalt.

In 2016 verscheen het album 3M bij het Belgische label Etcetera met originele werken voor 2 violen en piano. Moszkowski’s suite in sol klein Op. 71 en Martinů’s sonatine H 198 worden op deze cd geflankeerd door Milhauds sonate Op. 15.

In de Kapel van Bovendonk worden deze twee composities vergezeld door lichtvoetig werk voor dezelfde bezetting, zoals Sjostakovitsj’ 5 pieces. Van alle 21 Hongaarse dansen die Brahms schreef, is de vijfde wellicht de bekendste. Maak kennis met deze muzikale familie en haar bijzondere bezetting.

www.triokoch.com

Programma
L. Mozart – Sonate a tre, Op. 1 nr. 6
M. Moszkowski – Suite en sol mineur, Op. 71
D. Sjostakovitsj – 5 pieces
B. Martinů – Sonatina voor 2 violen en piano, H 198
J. Brahms – Hongaarse dansen nr. 5

Philippe Koch: viool – Laurence Koch: viool – Jean-Philippe Koch: piano


Vergeet niet het speciale 3-gangen concertmenu te reserveren bij Brasserie Bovendonk. Op vertoon van je concertkaartje dineer je na afloop van het concert voor € 17,50! Klik hier voor meer informatie. Reserveren kan telefonisch: 0165-507550 of per mail: info@bovendonk.nl

Entree: 
€32.50 per persoon inclusief consumptie na afloop. Kinderen t/m 18 jaar hebben GRATIS toegang onder begeleiding van een betalende volwassene. Kaarten voor dit concert worden ook verkocht aan de deur van de kapel!