• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Kiwanis "Asperges in de Binnentuin"; een bourgondisch netwerk-diner in de binnentuin van Bovendonk

Wanneer: 
17 mei 2018 - 17:00 tot 22:30
Waar: 
Hoeven

Kiwanis "Asperges in de Binnentuin"; een bourgondisch netwerk-diner in de binnentuin van Bovendonk

Wij nodigen u van harte uit voor het Kiwanis netwerk-diner  Asperges in de Binnentuin.

Eten, drinken en netwerken voor het goede doel. We hebben in overleg met Conferentiecentrum Hotel Bovendonk een fantastisch menu samengesteld. Lees absoluut even verder want voor slechts EUR 65,- per persoon inclusief wijnen en drankjes is dit een wel heel aantrekkelijk voorstel!

De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan Christel de Laat. Christel is een Bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel. Zij is bekend van Omroep Brabant, Brabants Worstenbroodjes en haar onewomenshow. Zij trekt alles uit de kast om dit evenement tot een succes te maken.

Door uw deelname ondersteunt u ook direct het belangrijke werk van Samuel en Laura voor Braziliaanse straatkinderen. Als u geïnteresseerd bent in sponsoring of toegangskaarten wilt bestellen, dan kunt u het bestelformulier op onze website invullen. Op het bestelformulier staan de mogelijkheden voor sponsoring en kaartverkoop.

Wij gaan in ieder geval onze uiterste best doen om dit evenement Asperges in de Binnentuin tot een groot succes te maken. U komt toch ook?

Met vriendelijke groet,

 

Kiwanisclub Halderberge

Entree: 
EUR 65,-- per persoon.