• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Pubquiz

Wanneer: 
16 mrt 2018 - 20:30
Waar: 
Oudenbosch

Pubquiz

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet je het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen je om de oren vliegen.Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen!

Het programma van de Pubquiz ziet er als volgt uit:

De quizmaster legt het verloop van de Pubquiz uit aan de deelnemers en deelt de spelbenodigdheden uit.

Dan gaat de Pubquiz van start, en worden de vragen in rondes van 10 (open) vragen op de deelnemers afgevuurd. Zij overleggen met de rest van de teamleden en schrijven dan – hopelijk – het juiste antwoord op het antwoordvel. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes (“van wie is deze baard?” of “hoe heet dit dier?”) en muziekrondes (“wat is de titel van deze hit?” of “van welke tv-serie is deze tune”?). Tussen de vragenrondes door wordt er geregeld een rondje ‘Petje op/Petje af” gespeeld waarmee ook prijsjes en punten verdiend kunnen worden!

Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken, en worden juiste antwoorden beloond met punten. Het team dat na afloop de meeste punten heeft verzameld mag zich Pubquizkampioen noemen en de prijzen in ontvangst nemen!

Entree: 
€20,00 per team (min. 3, max 6 deelnemers)