• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Strada 2019

Wanneer: 
19 mei 2019 - 09:30 tot 12:00
Waar: 
Oudenbosch

Strada 2019

Op Zondag 19 Mei 2019 vind Strada 2019 plaats. De meest exclusieve sports- en supercars komen op Zondag 19 Mei uit heel Europa samen om deel te nemen aan de Strada 2019!

Strada 2019 is een exclusief auto evenement speciaal voor het top segment van de sports- en supercars. Strada 2019 wordt georganiseerd door Roadunity.

Locaties;

Het supercar geweld barst los in Oudenbosch. In samenwerking met Brasserie Tivoli wordt u ontvangen op het prachtige Jezuiëtenplein midden in Oudenbosch. Op deze prachtige locatie kunnen alle deelnemende teams op het Jezuiëtenplein parkeren en wordt u ontvangen met een heerlijk hapje en drankje. Hier zullen alle deelnemende teams samenkomen en arriveren. Zodra het start sein is gegeven en de vlaggen zijn gedropt beginnen wij aan het eerste deel van de route richting de lunch-locatie. Nadat u een aantal fantastische wegen gepasseerd heeft heten wij u welkom op een prachtige lunch-locatie. Hier gaat u genieten van een heerlijke uitgebreide lunch en worden de magen goed gevuld. Nadat u een heerlijke lunch op hebt, beginnen wij aan het tweede deel van de route. Ook in het tweede deel van de route gaat u genieten van de meest fantastische wegen. Denk aan haarspeldbochten, dijk wegen, bochtige bos wegen etc etc. Nadat u heeft genoten van de prachtige wegen verwelkomen wij u op de finish, waar wij terug kijken op een geweldige dag vol mooie herrineringen.

Bezoekers;

Mocht u als bezoeker of als auto- spotter willen komen op een van de locaties bent u ook van harte welkom! Hier kunt u (kosteloos) komen kijken en de mooiste foto's maken! 

Wat u van de dag kan verwachten;

Strada is in de afgelopen jaren een van de meest welbekende auto evenementen geworden. Afgelopen edities waren een enorm succes en Strada 2019 is daar uiteraard geen uitzondering van. Strada 2019 is een exclusief auto evenement voor de meest exclusieve sports- en supercars en enthousiaste petrolheads. In het totaal kunnen er maximaal 100 exclusieve wagens deelnemen aan het evenement. Strada 2019 is niet zomaar een race om zo snel mogelijk bij de volgende locatie te zijn, maar er echt voor bedoelt om u een onvergetelijke drivers-experience te geven. Daarom rijd u tijdens het evenement op de meest geweldige fantastische bochtige wegen en slingerwegen. Naast de werkelijk waar fantastische route hebben wij een aantal prachtige, unieke locaties uitgekozen. Deze geweldige combinatie(s) maakt Strada 2019 een onvergetelijke dag!

Programma;

9.30 - Het supercar geweld barst los op het Jezuiëtenplein in Oudenbosch waar u wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Hier k
11:00 - Briefing.
11:30 - De motoren worden gestart, het start sein vind plaats en de vlaggen worden gedropt, het eerste deel van de route begint.
12:30 - Gearriveerd bij de prachtige lunch-locatie ( wordt later bekend gemaakt ) waar u een heerlijke uitgebreide lunch staat op te wachten.
13:30 - Nadat u genoten heeft van een heerlijke lunch beginnen wij aan het tweede deel van de route.
16:10 - De finish van Strada 2019 vind plaats bij een geweldige locatie ( wordt later bekend gemaakt ) waar u nog even kunt terug kijken op deze onvergetelijke dag en het evenement wordt afgesloten.

Deelame;

Deelname aan Strada 2019 betekend een dag volledig inclusief. Zo zit er bij inbegrepen; Hapje + Drankje bij de start, Uitgebreide lunch op een prachtige locatie, Hapje + Drankje bij de finish op een bijzondere(!) locatie, Fantastische route met ontzettend veel bochtige wegen, Programma / route boek, GPX bestand om de route op telefoon af te spelen, Goed gevulde goodiebag met goodies en programma boek, Een werkelijk waar onvergetelijke dag vol prachtige herrineringen en nog veel meer!

Meld u nu aan voor Strada 2019 op Zondag 19 Mei op onze website; 
http://roadunity.com/strada-2019/

Entree: 
Gratis