• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Vaders & Opa's Lezen voor uit Annie MG Schmidt

Wanneer: 
25 mei 2019 - 11:00 tot 12:00
Waar: 
Oudenbosch

Vaders & Opa's Lezen voor uit Annie MG Schmidt

Vaders & Opa's voor Lezen over Annie MG Schmidt

Kom luisteren naar mooie verhalen in de Bibliotheek Oudenbosch. Op zaterdag 25 mei vieren we de verjaardag van Annie MG Schmidt en lezen we voor uit een van haar vele boeken. Annie M.G. Schmidt werd in Nederland en Vlaanderen vooral beroemd met kinderboeken als Pluk van de Petteflet en Abeltje, series kinderverhalen als Jip en Janneke en kinderversjes als Dikkertje Dap en Het Beertje Pippeloentje. Kom je ook?

Voorlezen is belangrijk, want daarmee voorkom je dat je kind een leesachterstand oploopt. Voorgelezen kinderen hebben een veel grotere woordenschat. Om het voorlezen te stimuleren, organiseert de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch elke laatste zaterdag van de maand voor alle kinderen en vaders of opa’s “Vaders voor Lezen”. Van 11.00 tot 12.00 uur zijn alle vaders, opa's en kinderen van harte welkom op de voorleesochtend in de Bibliotheek in Oudenbosch. De kinderen worden door de vaders en opa's samen voorgelezen. Elke maand is er een nieuw thema, met nieuwe boeken.

Vaders, Opa's en kinderen graag tot ziens in de Bibliotheek zaterdag om 11.00 uur aan het Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De toegang is gratis ook voor niet-leden!

Entree: 
Gratis ook voor niet-leden!