• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Vaders & Opa's voor Lezen met Prins Geert en de Pliessie

Wanneer: 
23 feb 2019 - 11:00 tot 12:00
Waar: 
Oudenbosch

Vaders & Opa's voor Lezen met Prins Geert en de Pliessie

Vaders & Opa's voor Lezen met Prins Geert en de Pliessie

Het thema voor de voorleesactiviteit op zaterdag 23 februari in Oudenbosch is natuurlijk: "Van Oewen Beste Kaant". Prins Geert en de Pliessie zijn onze speciale gasten. Kom je ook luisteren naar hun verhalen? Laat jezelf van je beste kant zien en kom ook verkleed! Wij zorgen voor een versnapering en natuurlijk veel verhalen!

Voorlezen is belangrijk, want daarmee voorkom je dat je kind een leesachterstand oploopt. Voorgelezen kinderen hebben een veel grotere woordenschat. Om het voorlezen te stimuleren, organiseert de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch elke laatste zaterdag van de maand voor alle kinderen en vaders of opa’s “Vaders voor Lezen”. Van 11.00 tot 12.00 uur zijn alle vaders, opa's en kinderen van harte welkom op de voorleesochtend in de Bibliotheek in Oudenbosch. De kinderen worden door de vaders en opa's samen voorgelezen. Elke maand is er een nieuw thema, met nieuwe boeken.

Vaders, Opa's en kinderen graag tot ziens in de Bibliotheek zaterdag om 11.00 uur aan het Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De toegang is gratis ook voor niet-leden!

Entree: 
Gratis ook voor niet-leden!