• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Van Zuilichem Vlietloop

Wanneer: 
27 apr 2018 - 12:00 tot 17:00
Waar: 
Oud Gastel

Van Zuilichem Vlietloop

Ook in 2018 wordt de Van Zuilichem Vlietloop uiteraard weer op Koningsdag gehouden, dus op 27 april. Er is nu keuze uit maar liefst 3 afstanden, de 5 en 10 km en, als toetje op de taart, de halve marathon.

Er is een, al zeggen we het zelf, een mooi parcours uitgezet voor alle drie de afstanden. Er is geen sprake van dezelfde rondjes, maar van diverse lussen, waardoor je zonder hetzelfde rondje te lopen, diverse keren over de markt van Oud Gastel komt. Hier is ook zowel de start als de finish.

Inschrijven kan via de site of op de wedstrijddag zelf vanaf 12.00 in de zaal van 't Hart van Gastel.Betaling van het inschrijfgeld kan op de wedstrijddag zelf aan de inschrijftafel.

De Vlietloop maakt ook in 2017 weer deel uit van het Running Center Loopcircuit West Brabant, dit jaar met zowel de 10 km als de halve marathon afstand.
Bij de 5 km afstand ligt de nadruk op het recreatieve karakter. Een ideale afstand voor de beginnende loper, zonder wedstrijddruk. Bij deze afstand is ook geen prijsuitreiking voorzien.