Over hartelijk halderberge

Over hartelijk Halderberge

De website van Hartelijk Halderberge geeft antwoord op de vraag: ‘Wat is er in de buurt te doen?’. De website biedt een overzicht van bioscopen, theaters, musea, podia, evenementen, dagjes uit en restaurants in Halderberge.

Missie Hartelijk Halderberge

Hartelijk Halderberge wil graag de gemeente laten bruisen door het ruime aanbod aan activiteiten te bundelen en te verspreiden. Alles over uitgaan, cultuur, eten en leuke activiteiten vind je hier. Wij  weten wat er te doen is in de kernen Stampersgat, Oud Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd en Oudenbosch en deelt dit op een eenvoudige en toegankelijke manier voor jong en oud. Door het eenvoudig kunnen plaatsen van evenementen door ondernemers en burgers, heeft Hartelijk Halderberge een breed draagvlak. Met dit platform geeft Hartelijk Halderberge 24/7 antwoord op de vraag: “Wat kunnen we vandaag beleven?”

 


 Informatie panelen

In de gemeente zijn op 18 locaties momenteel informatie panelen geplaatst. Hierin kun je je brochure laten plaatsen. Maandelijks worden de panelen voorzien van nieuwe folders en aangevuld met de bestaande. Brochures en flyers lever je aan bij het Toeristisch informatiepunt Station Oudenbosch. Wij zorgen dan dat ze over heel Halderberge worden verspreid.